Preskoči na vsebino
sl
en hr
+386 2 460 55 60
400 |
Smart design & functionalities

doorson_ INTERIOR

Notranja avtomatska drsna vrata
Notranja avtomatska drsna vrata
Družina vrat 400 product line je vaša popolna izbira, kadar želite poudariti sodoben videz vašega interierja. Vitek dizajn, širok izbor prvovrstnih materialov, okrasni dekorji in napredne funkcionalnosti dajejo vratom edinstven značaj. Minimalističen 6 cm pogon z vgrajenim varnostnim senzorjem zagotavlja varen in udoben prehod.
6 cm
višina pogona
vgrajen senzor
za varnost ljudi
< 0.5 W
poraba električne energije
70%
varčevanje z energijo in zmanjševanje CO₂
400-door-slider-detail
400-door-handle-detail
400fusion_reception-wallpaper
drive-spruce-decor-detail
Poslovni prostori

Prvi vtis je ključen, še posebno v poslovnem okolju. 400 product line je pametna izbira za vgradnjo v poslovno ter zdravstveno okolje, restavracijo ali druge prostore, saj prihrani prostor in ustvari funkcionalno delovno okolje. Z različnimi stilskimi kombinacijami so notranja vrata inovativen arhitekturni element, ki vaši pisarni doda osebno noto.

Inspirativne rešitve

Družina 400 product line navduši na prvi pogled. Širok izbor prvovrstnih materialov, kakovostna tehnična izvedba in prilagodljive dimenzije omogočajo elegantno uskladitev vrat z arhitekturno zasnovo vašega prostora.

Dom

S personaliziranimi rešitvami dodajte osebni pečat vašemu domu. Vaša vrata bodo tako elegantna, moderna in funkcionalna. Spremenite svoje domovanje v nekaj zares čudovitega.

Oblikujte vrata po meri

Vitek dizajn, širok izbor prvovrstnih materialov, okrasni dekorji in napredne funkcionalnosti dajejo vratom edinstven značaj. Minimalističen 6 cm pogon z vgrajenim varnostnim senzorjem zagotavlja varen in udoben prehod.

Krila

Vratna krila imajo možnost širokega spektra profilnih sistemov.
   Thales

   Thales

   Krilo brez (aluminijastega) okvirja za brezhibno integracijo v vaš interier. Minimalistično držalo za steklo iz nerjavečega jekla. Popolna izbira za pisarne, hotele, restavracije ali bivalne prostore.
   Krilo brez okvirja z
   10 mm kaljenim varnostnim steklom
   Fusion

   Fusion

   Stekleno krilo z aluminijastim profilom od katerega je frontalno viden le minimalen rob, ki ščiti steklo pred poškodbami. Dvojna zasteklitev na vsaki strani daje izgled kot da je krilo v celoti iz stekla.
   krilo z dvojnim steklom in aluminijastim okvirjem,
   4 mm ESG kaljeno varnostno steklo,
   30 mm debeline
   Timber

   Timber

   Leseno krilo z izolacijskim polnilom. Tanek aluminijast okvir varuje leseno krilo pred poškodbami, s premišljenim naborom lesnih vzorcev pa lahko obogati arhitekturo vaše notranjosti.
   leseno panelno krilo z aluminijastim okvirjem,
   30 mm debelino

  Dekor

  Dekor je edinstven estetski detajl. Robni trakovi v vzorcih lesa, kovine, kamna in drugih umetnih materialov vam omogočajo, da po lastnem okusu okrasite pogon ali kljuko vrat. Enostavno ga lahko kombinirate s svojim pohištvom.

  Odpiranje vrat

  Učinkovito, varno in brezstično
  Odpiranje vrat
  Push & go
  Push & go

  S preprostim načinom odpiranja “push & go” ali “potisni & pojdi”, vrata enostavno odprete s potegom kljuke. Vrata se odprejo in zaprejo čez nekaj časa. Čas odpiranja in zapiranja je nastavljiv.

  Senzor
  Senzor

  Senzor je ključni varnostni element za delovanje vrat. Območje zaznavanja gibanja aktivira odpiranje vrat, medtem ko varnostno območje zagotavlja varen prehod medtem, ko se vrata zapirajo. Montaža senzorja je mogoča do 3 m višine. Zaznavanje ljudi in stvari pa v obsegu 2.5 m.

  brezstično
  odpiranje vrat
  enostavno
  za uporabo

  Multifunkcionalna stikala

  Najboljša uporabniška izkušnja

  Avtomatska drsna vrata lahko povežemo z različnimi komandnimi stikali. Naša stikala so multifunkcionalna in omogočajo preklapljanje med različnimi režimi.

  Preberite več

  Upravljanje s pametnim telefonom

  My Door aplikacija

  Upravljajte in nadzorujte vaša avtomatska drsna vrata na daljavo z naprednimi funkcionalnostmi za vaše podjetje ali dom. Aplikacija vam omogoča enostaven, varen in zanesljiv nadzor vseh vaših vrat – kjerkoli in kadarkoli.

  Preberite več

  Varčevanje z energijo

  Inovativne energetske rešitve, ki prispevajo k varovanju okolja

  Zavedamo se, da današnji lagodni način življenja vodi k povečani porabi energije. V Doorsonu stremimo k izdelavi visoko učinkovitih energetskih vrat. Osredotočeni smo na aktivne in pasivne energetke rešitve.

  70 %

  varčevanje z energijo in zmanjševanje CO₂

  < 0.5 W

  poraba električne energije