Preskoči na vsebino
sl
en hr
+386 2 460 55 60
Avtosalon Volkswagen

Avtosalon Volkswagen

Arhitektura ART.A Design
Fotografija Žiga Lovšin
Vrata 300, 300 T, 300 C

Prilagodljive rešitve za optimizacijo prostora in boljšo uporabniško izkušnjo

Avtosalon Volkswagen ponuja celovito paleto kakovostnih storitev za vozila. Podjetje v svojem delu povezuje individualnost in želje posameznikov z interdisciplinarnim pristopom. S prenovo prostorov so še bolj osredotočeni na inovacije, kakovost storitev ter na boljšo izkušnjo njihovih strank.

Doživetje na vhodu

Vhod je pomemben vizualni element pri ustvarjanju odličnega prvega vtisa. Po meri narejena polkrožna avtomatska drsna vrata 300 C s podaljšanim obodom poudarijo eleganten in učinkovit vhod v stavbo ter funkcionalno dopolnijo arhitekturno podobo celotnega objekta. Možna je integracija LED osvetlitve na stropu ali obodu, vodotesne strehe, termo profilov, varnostnih senzorjev ali zračne zavese. Refleksivno steklo se lepo zlije s stekleno fasado, doseže zrcalni učinek ter omeji vdor vročine v prostor.

Brezstično odpiranje vrat

Učinkovit prehod ter visoka varnost igrata pomembno vlogo pri objektih z dnevnim pretokom večjega števila ljudi. Vrata 300 standard omogočajo brezstično odpiranje vrat, kar zagotavlja enostavno in higienično prehajanje iz prostora v prostor. Popolnoma se ujemajo s stekleno fasado, izboljšajo osvetljenost prostora ter nudijo občutek brezskrbnega prehoda.

Maksimalni izkoristek prehodne odprtine

Upoštevanje zahtev glede uporabnosti prostora in fleksibilnosti premikanja vozil v avtosalonih je ključnega pomena. 300 T teleskopska avtomatska drsna vrata zagotavljajo nemoteno delovanje ter ustvarijo širok prehod. Brezhibno se prilagodijo arhitekturni zasnovi razstavnih prostorov, kjer je cilj ohraniti fleksibilnost in učinkovitost. Po meri narejen teleskopski mehanizem z dvema drsnima kriloma ustvari prehod z največjo možno širino odpiranja, kar omogoča enostaven premik vozil iz enega prostora v drugega.

Galerija slik