Preskoči na vsebino
sl
en hr
+386 2 460 55 60
Hotel Grof

Hotel Grof

Arhitektura Tloris
Fotografija Žiga Lovšin
Vrata 300

Celovita izkušnja arhitekture in gostoljubja

Hotel Grof navdušuje z učinkovito arhitekturo in elegantno notranjo opremo. Z integracijo avtomatskih drsnih vrat, narejenih po željah arhitekta, je to kraj celovite izkušnje gostoljubja in dobrega počutja s sodobnim ambientom.

Pametne rešitve

Arhitektura tega hotela navduši že na prvi pogled. S premišljeno zasnovo, širokim izborom materialov in številnimi barvnimi kombinacijami, so avtomatska drsna vrata popoln arhitekturni element hotela, ki dopolni celotno izkušnjo obiska.

Eleganca, varnost in doživetje na vhodu

Ob vstopu v hotel, avtomatska drsna vrata zagotavljajo nemoten brestičen prehod za vsakogar – še posebej olajšajo dostop invalidom, družinam z otroci ali gostom z dodatno prtljago. S funkcionalnostjo vetrolova učinkovito preprečujejo izgubo toplote in kadar so v mirovanju, varčujejo z energijo. V nujnih primerih redundantna različica vrat zagotavlja varen in hiter izhod, saj ostanejo odprta vzdolž evakuacijske poti.

Povezovalni element dveh prostorov

Preglednost in funkcionalnost se nadaljujeta tudi v notranjosti, kjer se lobij hotela poveže s kavarno. Arhitekti so povezavo med dvema ločenima prostoroma zagotovili s steklenimi avtomatskimi drsnimi vrati, ki prostor napolnijo z naravno svetlobo ter dajejo občutek odprtosti. Gostje skozi steklena vrata hitro preverijo stanje v sosednjem prostoru, zaposleni pa imajo večji nadzor nad dogajanjem.

Galerija slik