Preskoči na vsebino
sl
en hr
+386 2 460 55 60
Hotel Milka

Hotel Milka

Arhitektura Gartner arhitekti
Fotografija Doorson
Vrata 500 EFS

Butični hotel, obdan z eleganco in požarno varnostjo

Sodobno zasnovan butični hotel in restavracija Milka se nahaja v objemu Alp in slikovitega jezera Jasna. Ker je varnost na enaki prioritetni lestvici kot design, so požarna vrata v kuhinjo ne le povečala varnost, temveč tudi poudarila posebne funkcionalnosti za učinkovit dostop in požarno zaščito.

Požarna varnost v kuhinji

V ospredju kuhinjske varnosti so požarna evakuacijska avtomatska drsna vrata 500 EFS, ki so strateško postavljena kot vhod v kuhinjo. Vrata služijo kot zanesljiv izhod v sili in požarna bariera med kuhinjo in stopniščem, kar je še posebno pomembno v kuhinjah, kjer je večja nevarnost požara zaradi odprtega ognja, vročih površin in kuhinjske opreme.

S 30-minutno požarno odpornostjo (EI30) vrata 500 EFS preprečujejo širjenje požara, hkrati pa med evakuacijo preklopijo v krilno delovanje. Slednje zagotavlja varno evakuacijo in reševanje z druge strani vrat.

Enostaven prehod pri vsakodnevnih opravilih

Pri običajnem delovanju požarna evakuacijska drsna vrata delujejo kot standardna avtomatska drsna vrata. To osebju omogoča lažji dostop v kuhinjo ali iz nje, zlasti kadar imajo polne roke krožnikov ali pladnjev. Vrata so opremljena s senzorjem iz obeh strani, ki aktivira odpiranje vrat, medtem ko varnostno območje zagotavlja varen prehod med zapiranjem v obsegu 2.5 m.

Poleg tega pa brezstično odpiranje vrat brez uporabe rok zagotavlja visok nivo higiene tako za osebje restavracije kot tudi goste.

Galerija slik