Preskoči na vsebino
sl
en hr
+386 2 460 55 60
Kavarna Park Bled

Kavarna Park Bled

Arhitektura REAL Engineering
Fotografija Žiga Lovšin
Vrata 300, 300 r

Učinkovito odpiranje vrat “na zahtevo”

 

Kavarna Park se nahaja v idiličnem okolišu Blejskega jezera in svoje goste privablja predvsem z odlično kremno rezino – tradicionalno slovensko sladico. Avtomatska drsna vrata Doorson vas pozdravijo na vhodu v kavarno, kjer lahko med sladkanjem z blejskimi dobrotami uživate še v presunljivem razgledu na čudovito ledeniško jezero.

Enostavno odpiranje vrat s polnimi rokami

Kavarno lepo zaokroža zunanja terasa, ki gostom nudi dodaten prostor za miren oddih. Gostje lahko uživajo v polni pozornosti strežnega osebja, saj tem ni potrebno razmišljati o odpiranju in zapiranju vrat s polnimi rokami pladnjev. Zaradi avtomatskih drsnih vrat je njihovo delo olajšano, saj lahko elegantno prehajajo med zunanjim in notranjim prostorom, brez da bi motili obiskovalce.

Zagotavljanje visokih higienskih standardov

Priljubljenost kavarne Park dnevno privablja veliko število ljudi. Zato avtomatska drsna vrata Doorson ne omogočajo le nemotenega pretoka gostov, temveč zaradi brezdotičnega odpiranja in zapiranja pripomorejo tudi k višji stopnji higiene.

Brez nepotrebnega odpiranja

Brezdotično odpiranje pa je možno tudi s Smart Switch stikalom, ki omogoča odpiranje vrat “na zahtevo” – s približevanjem našega telesa, roke ali dlani, drugače ostanejo vrata zaprta.

Takšna kombinacija je primerna za tista okolja, kjer vsako gibanje v bližini vrat še nujno ne pomeni tudi prehajanje med prostori. Odpiranje s Smart Switch stikalom na eni strani zagotavlja dodatno udobje gostov, ki na terasi sedijo blizu vhoda in na drugi strani ščiti notranjost kavarne pred nenehnim vdorom zunanjega dogajanja.

Varen izhod v sili

Ker glavna evakuacijska pot v kavarni Park vodi skozi glavni vhod, so vgrajena redundantna avtomatska drsna vrata, kar zagotavlja jasen in varen prehod v sili. Varnost je ključna dodana prednost redundantnih avtomatskih vrat, saj se v izrednih razmerah avtomatsko odprejo in ostanejo odprta, razen če so v režimu “zaklenjeno” ali “stop”.

Galerija slik