Preskoči na vsebino
sl
en hr
+386 2 460 55 60
Vinoteka Opok 27

Vinoteka Opok 27

Arhitektura AB objekt d.o.o.
Fotografija Blaž Črnič
Vrata 300

Sodobnost v tradicionalnem okolju: praktična uporaba avtomatskega prehoda “na zahtevo”

Vinoteko Opok 27, ki jo obdaja slikovita vinogradniška pokrajina, odlikuje kombinacija sodobnosti in tradicije. Vgrajena avtomatska drsna vrata tipa 300, ki zagotavljajo nemoten pretok in preprost vstop v kuhinjo, v objektu igrajo pomembno vlogo za osebje.

Učinkovitost s pametnim stikalom

Brezstični dostop s pametnim stikalom Smart Switch omogoča nemoten prehod, kar je še posebej koristno za natakarje, ko imajo polne roke hrane, krožnikov ali pladnjev. To ne le olajša delo osebja, temveč tudi izboljša higieno v kuhinji.

S Smart Switch stikalom je mogoče prilagajati senzor za zaznavanje območja gibanja. Tako se lahko uporabniki prosto gibajo po kuhinji ali jedilnici, ne da bi sprožili nepotrebno odpiranje vrat; ta se odpro šele, ko senzor stikala zazna telo.

Multifunkcionalno stikalo na dotik COM 20 ni uporabno samo za prilagajanje raznih nastavitev in parametrov vrat – tudi dobro izgleda. Tako COM 20 kot Smart Switch lepo popestrita slog interierja in ju ni potrebno skrivati.

Mlečno steklo = zasebnost in sodoben videz

Mlečno steklo ne zagotavlja le zasebnosti in sodobnosti, temveč tudi dopolnjuje črno-belo notranjost prostora. Poleg tega pomaga skriti pogled v kuhinjo in subtilno poudari vrata.

Galerija slik