Preskoči na vsebino
sl
en hr
+386 2 460 55 60
Splošna bolnišnica Murska Sobota

Splošna bolnišnica Murska Sobota

Fotografija Doorson
Vrata 300, 300 T

Splošna bolnišnica Murska Sobota je svoja vrata odprla leta 1893. Svoj posel je začela s 4 bolniškimi sobami in 24 posteljami. Od takrat do danes se nenehno širi in posodablja.

Bolnišnično osebje osredotoča na oskrbo in potrebe pacientov, Doorson pa je bolnišnico opremil z več kot 50 avtomatskimi vrati, ki prispevajo k dobremu počutju in lažjemu gibanju pacientov.

Uporaba drsnih vrat v bolnišnicah olajša delo zaposlenih in olajša prehod iz enega prostora v drugega. Za higiensko uporabo in odpiranje vrat je optimalna prvovrstna rešitev SENSE SWITCH – gumb, ki deluje brez dotika. Vrata se odprejo samo takrat, ko to želimo.

“Splošna bolnišnica Murska Sobota je z električnimi vrati Doorson zelo zadovoljna. Vrata so zanesljiva, cenovno ugodna in enostavna za upravljanje. Prav tako ne beležimo nobenih težav z vzdrževanjem vrat.” – Splošna bolnišnica Murska Sobota

Avtomatska drsna vrata olajšajo gibanje pacientov, predvsem tistih na invalidskih vozičkih, pa tudi zaposlenih pri premikanju bolniških postelj in druge medicinske opreme.

Slike prikazujejo tudi prilagojena vrata za uporabo v rentgenskih sobah, kjer je prisotno rentgensko sevanje.

Galerija slik