Preskoči na vsebino
sl
en hr
+386 2 460 55 60
Vino Vračko

Vino Vračko

Arhitektura & Interier Arhisol
Fotografija Žiga Lovšin
Vrata 300

Vinsko doživetje z razgledom

Arhitektura vinske kleti Vračko na novi lokaciji v celoto povezuje zunanjost s sodobno notranjostjo. Avtomatska drsna vrata delujejo kot vizualni in funkcionalni element v prostoru zaradi visoke učinkovitosti, fleksibilnosti in elegantne integracije.

TERASA: Panoramski razgled

Panoramska steklena stena čutno uokvirja razglede na sosednje griče. Dvokrilna steklena avtomatska drsna vrata 300 2L/2S od tal do stropa jo elegantno dopolnjujejo in funkcionalno povežejo notranjost z zunanjim prostorom. Vrata omogočajo brezstično odpiranje s senzorjem, ki nudi varen in udoben prehod. Diskretna integracija steklenih vrat z ujemajočimi profili odraža enoten videz steklene stene ter zagotavlja transparenten pregled nad dogajanjem na terasi.

PREHOD V KUHINJO: Enostavna postrežba

V zgornjem delu vinske kleti se nahaja prostor za degustacijo vin in kulinarična druženja. Na prehodu v kuhinjo dvoje avtomatskih drsnih vrat 300 1L/ 1S zaposlenim olajša prehajanje s polnimi rokami. Izbira mlečnega stekla z nežno zamegljeno površino ustvari zasebnost, ki preprečuje neželene poglede v prostor. Pogon vrat je popolnoma skrit v črno stensko oblogo, kar vzpostavi elegantno in subtilno ujemanje vrat z interierjem.

Galerija slik