Preskoči na vsebino
sl
en hr
+386 2 460 55 60
Hotel Reykjavik Saga, Islandija

Hotel Reykjavik Saga, Islandija

Arhitektura Atelier Architecture, Mr. Björn Skaptason
Fotografija Doorson
Vrata 300

Islandska oaza: Očarljiva notranjost v povezavi z učinkovitostjo avtomatskih drsnih prehodov

Eleganten 4-zvezdični Hotel Reykjavik Saga v sodobnem slogu, ki odraža islandsko tradicijo in je zasnovan s popolnim upoštevanjem okoliških stavb. Avtomatska drsna vrata odlično dopolnjujejo arhitekturo hotela s premišljenim dizajnom, enostavno dostopnostjo in atraktivnim videzom na glavnem vhodu ter dodatno navdušijo z nemotenim prehodom na odprto teraso restavracije.

GLAVNI VHOD: Preplet antracitne in zlate barve

Hotel Saga prijazno povabi goste in obiskovalce skozi dva ločena avtomatska drsna vhoda v obliki vetrolova: Dvoje standardnih avtomatskih drsnih vrat 300 2L/2S s fiksno stransko in zgornjo zasteklitvijo naredi izrazit prvi vtis na obeh prehodih. Z izoliranimi profili in izolacijskim varnostnim steklom prispevajo k velikim prihrankom energije.

Zlata barva profilov v kombinaciji z mlečnim steklom elegantno izpostavi glavni vhod na desni strani hotela, ki vodi v lobij z recepcijo. Na notranji strani profili vrat v barvi antracita ustvarijo občuten kontrast s transparentnostjo stekla in subtilno povezavo z interierjem.

Z leve strani avtomatska drsna vrata omogočajo brezstičen vstop v prestižno restavracijo Fröken Reykjavik Kitchen & Bar. Drzna, a preprosta kombinacija antracitnih okvirjev in stekla ustvari klasičen videz ter pričara sproščeno in glamurozno vzdušje.

V obeh primerih energijsko učinkovita vhoda z vgrajenim senzorjem delujeta kot funkcionalna bariera, ki preprečuje vstop hladnega/vročega zraka in ohranja nemoteno prehajanje ljudi.

RESTAVRACIJA: Moderen slog in udobje brezstičnega prehajanja

Atmosfera zelene oaze inspirira, da se usedete in uživate ob dobri hrani in vrhunski postrežbi. Steklena standardna avtomatska drsna vrata 300 2L/2S elegantno dopolnjujejo sodoben izgled restavracije ter omogočajo preprost prehod brez dotika na letno teraso za vsakogar.

S prefinjeno in diskretno izvedbo izolacijskih profilov v beli barvi vrata delujejo kot del steklene stene. Nudijo funkcionalen pregled z obeh strani in omogočajo pretok naravne svetlobe v notranjost.

Z zelenjem okrašen strop restavracije nedvomno pričara tropski pridih in očarljivo dopolni sproščujoč ambient v prostoru.

Galerija slik